AloeVital i gruppen  hos VITALAS AB (4101039)
AloeVital

AloeVital

3 kasser
389 dkk
Antal : 
Tilgængelighed:
839 st
Leveringstid:
Artnr:
4101039

Aloe Vital – holder maven i form


Fordele
  
   En brusetablet, der indeholder ekstrakter af Aloe Vera
   Svarende til 50 ml ren Aloe Vera juice
   Rig på C-vitamin, som bl.a. bidrager til immunsystemet og hudens           normale funktion

Ekstraktet af Aloe Vera fremstilles af gel i bladene. Aloe Vera er en velkendt lægeplante, der er blevet anvendt af mennesker gennem tusindvis af år. Mange drikker Aloe Vera-ekstraktet på daglig basis for at styrke kroppens immunforsvar og skabe balance i kroppen. En daglig dosis af Aloe Vera gør, at mave- og tarmfunktionen stabiliseres, idet fordøjelsen fungerer bedre, slimhinderne i maven beroliges, tarmfloraen forbedres, og pH-værdien i maven stabiliseres. Herudover indeholder Aloe Vital hele 75% af det anbefalede daglige indtag af C-vitamin.

Vitalas Aloe Vital er et alternativ til de måske mere traditionelle juices og andre Aloe drikke, der er tilgængelige på dagens marked, eftersom det er en brusetablet med en frisk citronsmag, der opløses i vand. Du får et produkt med en lang holdbarhed, og det er ikke nødvendigt at opbevare det i køleskabet. Brusetabletterne er indpakket i praktiske og hygiejniske breve, der er nemme at medbringe i eksempelvis en pung, eller som sagtens kan ligge i skrivebordsskuffen.

Det har været almen viden i mange år, at Aloe Vera også er godt for huden. Aloe Vera virker anti-inflammatorisk og øger kroppens evne til at helbrede sig selv. Det faktum, at den er rig på C-vitamin bevirker, at den bidrager til hudens normale funktion og kollagendannelse. Supplér gerne Aloe Vital med Aloe Vera produkter, hvis du vil have bugt med vanskelige hudproblemer eller lidelser såsom eksem og psoriasis.

Dosering & Anvendelse
Dosering:
1 brusetablet dagligt. Tabletten opløses i et glas vand og drikkes med fordel på tom mave eller lige før måltider.

Pakkestørrelse
30 brusetabletter - 1 måneds forbrug, leveres som 3 æsker - 3 måneders forbrug.

Restriktioner:
Den anbefalede dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud skal ikke anvendes som et alternativ eller som en erstatning for varieret kost.

Vi anbefaler generelt ikke, at børn under 12 år samt kvinder, der enten er gravide eller ammer, anvender vores produkter.


Indholdsfortegnelse
Indhold per brusetablet:

Ingredienser

Antioxidantmiddel: citronsyre, surhedsregulerende middel, natriumhydrogencarbonat. Fyldstoffer: inulin. Smagsforstærkere: citronaroma. Sødemiddel: natriumsackarinat. Farvestof: Riboflavin-5-fosfat.

Kundeanmeldelser