Energi

Find din genvej til at blive frisk og glad og få mere energi i hverdagen - vælg et af de mange kosttilskud i denne kategori.
Alle celler i din krop har brug for Q10 for at kunne producere energi. Kroppens egen produktion af Q10 falder gradvist, og det er derfor vigtigt med et regelmæssigt supplement. Q10 fungerer både som gnist og brændstof i en motor. Hvis cellerne får for lidt brændstof, kan de ikke drive maskineriet, hvilket fører til funktionsfejl i cellens energiomsætning. Hvis du vælger Q10 Super fra Vitalas får du et gennemtestet energitilskud med den rette sammensætning.


Rosenrod fra Vitalas er et stimulerende supplement, der giver dig en ny lyst og energi. Folk, der indtager Rosenrod regelmæssigt, oplever en følelse af øget koncentration, der kan være en nyttig ting på arbejdspladsen eller i fritiden. Rosenrod har også en positiv effekt på dit fordøjelsescenter. 

Q-10 Super
Supplerer kroppens niveauer af coenzym Q10. Indeholder 30 mg CoQ10. Med vitamin E.
79 dkk
159 dkk
Rosenrod
Et naturligt kosttilskud, der øger din energi og give følelsen af ​​en ny ro. En kombination af stoffer rosavin og Salidrosid, der bidrager til en opfattelse af øget koncentration.
79 dkk
149 dkk