Kæmpenatlysolie i gruppen DANMARK hos VITALAS AB (8201029)

Kæmpenatlysolie

4 kasser
499 dkk
Antal : 
Tilgængelighed:
400 st
Leveringstid:
Artnr:
8201029

Kæmpenatlysolie – til kvinder i alle aldre

Fordele
  
   Positivt for den hormonelle balance
   Bevarer en normal hud
   Indeholder både Kæmpenatlysolie og vitaminpille i en smart          portionspose

JKæmpenatlysolie indeholder flerumættede Omega-6 fedtsyrer samt GLA (Gammalinolensyre) og holder den hormonelle balance på et jævnt niveau gennem hele måneden. Hormoner i ubalance kan forårsage træthed, tristhed og irritation. Kæmpenatlysolie kan derfor med fordel anvendes af kvinder, der oplever besvær i forbindelse med overgangsalderen og PMS. Mange oplever også hudproblemer ved humørsvingninger. Kæmpenatlysolie giver en nyttig næring og bidrager til en normal hud, så den forbliver frisk og bevarer sin spændstighed.

For at gøre det nemt for dig i hverdagen er den daglige dosis af dette kosttilskud (2 kapsler) pakket sammen med en vitaminpille i en smart pose. På denne måde er du sikker på, at du får den rette dosis af Kæmpenatlysolie hver eneste dag, og samtidig får du et veltiltrængt vitamintilskud med C-vitamin og B6, der giver mange positive effekter. B6-vitamin hjælper bl.a. med at regulere hormonaktiviteten og mindsker træthed og udmattelse. C-vitamin bidrager til en normal kollagendannelse af huden. Vitaminpillen indeholder desuden antioxidanten zink, der er med til at beskytte cellerne mod oxidativ stress, og den bidrager ligeledes til, at hår, hud samt negle forbliver normale og smukke. Kombinationen af Kæmpenatlysolie og vitaminpille udgør et effektfuldt match, og den er god for din almene sundhedstilstand.

(Læs mere om hormonel ubalance)

Dosering & Anvendelse
Dosering:
1 portionspose per dag. Kapslerne og pillen indtages sammen med vand, gerne i forbindelse med et måltid.

Hvis man vil opnå en optimal effekt, skal Kæmpenatlysolie indtages dagligt, selv de dage hvor man ikke har besvær.

Emballagens indhold:
15 x daglig dosis à 2 kapsler Kæmpenatlysolie samt 1 vitaminpille.

Leveres som 2 æsker – 1 måneds forbrug.

Restriktioner:
Den anbefalede dagsdosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud skal ikke anvendes som et alternativ eller som en erstatning for varieret kost.

Vi anbefaler generelt ikke, at børn under 12 år samt kvinder, der enten er gravide eller ammer, anvender vores produkter.


Indholdsfortegnelse
Indhold per daglig dosis:
Ingredienser
Kapsel med Kæmpenatlysolie:
Kæmpenatlysolie (Oenothera biennis L.) (72%), gelatine (fra kvæg), overfladebehandlingsmiddel (glycerol), E-vitamin (D-alfa-tokoferylacetat).

Pille Vitamin Complex:
Fyldstof (mikrokristallinsk cellulosa, dikalciumfosfat, fedtsyrer), vitaminer (ascorbinsyre, nikotinamid, pyridoxinhydroklorid), mineral (zinksulfat), antiklumpningsmiddel (magnesiumsalt af fedtsyrer), overfladebehandlingsmiddel (hydroxipropylmetylcellulosa, glycerol)

Kundeanmeldelser