Kæmpenatlysolie i gruppen / hos VITALAS AB (820101)
Kæmpenatlysolie

Kæmpenatlysolie

Tilmeld
159 dkk / 79 dkk
Velkomstpakke 15 daglige doser, så månedlige levering af 30 daglige doser for kun 269 dkk + forsendelse 29 dkk.
Tilgængelighed:
775 st
Leveringstid:
Artnr:
820101
Kampagne:

 • 2 kasser
  279 dkk
  30 daglige doser og gratis forsendelse. Du starter ikke abonnement.
 • 4 kasser
  499 dkk
  60 daglige doser og gratis forsendelse. Du starter ikke abonnement.

• Kosttilskud med Kæmpenatlysolie – GLA og 
   Vitamin Complex
• Hjælper med at opretholde den hormonelle balance
• Bibeholder en sund hud
• Kæmpenatlysolie og en vitamintablet i smart emballage


For at lette din hverdag mest muligt har vi besluttet at pakke dette kosttilskud i en bekvem æske med en daglig dosis, som indeholder to kapsler af Kæmpenatlysolie og en vitamintablet. På denne måde er du sikker på, at du får den helt rette dosis hver eneste dag.

Foruden 2 kapsler med Kæmpenatlysolie har vi i hver æske også tilføjet en tablet med C-vitamin, B6-vitamin og zink. Kæmpenatlysolie og vitaminet påvirker hormonbalancen og huden i en positiv retning.

Kæmpenatlysolie indeholder flere umættede Omega-6 fedtsyrer og GLA (gammalinolensyre). Kæmpenatlysolie bidrager til at opretholde en sund hud og hjælper med at bevare den hormonelle balance. B6-vitaminet bidrager til at regulere den hormonelle aktivitet og hjælper med at reducere træthed og udmattelse. C-vitaminet bidrager til en normal dannelse af kollagen, der er vigtig for hudens normale funktion. Vitaminpillen indeholder også antioxidanten zink, som hjælper med at beskytte cellerne mod oxidativ stress og med at opretholde normal hår, hud og negle.

Kæmpenatlysolie kan med fordel anvendes af kvinder i overgangsalderen eller kvinder, der døjer med PMS. Mange mennesker oplever også problemer med huden, når hormonbalancen er i uorden. Kæmpenatlysolie giver en sund næring og bidrager til en normal hud, så den forbliver sund og bevarer sin elasticitet.

Anbefalet daglig dosis:

1 portionspose pr. dag (2 kapsler og 1 tablet). Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke erstatte en varieret kost. Overvej betydningen af en varieret og velafbalanceret kost samt en sund livsstil. For at opnå den bedste effekt bør Kæmpenatlysolie indtages dagligt, selv på de dage, hvor man ikke oplever besvær. Er man under 12 år, gravid eller ammer, anbefales det, at man ikke gør brug af vores produkter. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Indhold pr. daglig dosis:

Kæmpenatlysolie
  herav GLA (gammalinolensyra)

1000 mg
90 mg

Vitamin C

30 mg 38%*

Niacin

9 mg 56%*

Vitamin B6

1,1 mg 79%*

Zink7,5 mg 75%
* Af dagligt referenceindtag (DRI)


Ingredienser - kapsel med Kæmpenatlysolie:

Kæmpenatlysolie (Oenothera biennis L.) (72%), gelatine (fra bovin), overfladebehandlingsmiddel (glycerol), E-vitamin (D-alfa-tokoferylacetat).

Ingredienser - tablet med Vitamin Complex:

Fyldstoffer (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumphosphat, fedtsyrer), vitaminer (ascorbinsyre, nikotinamid, pyridoxinhydrochlorid), mineraler (zinksulfat), antiklumpningsmiddel (magnesiumsalt af fedtsyrer), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol)..


Antal i emballage: 15 x daglig dosis indeholdende 2 kapsler Kæmpenatlysolie og 1 vitamintablet. I startpakken leveres der 1 æske til 15 dages forbrug. Der leveres herefter 2 æsker til 2 måneders forbrug.

Kundeanmeldelser