Omega-3 i gruppen DANMARK hos VITALAS AB (8901029)
Omega-3

Omega-3

1 æske
279 dkk
Antal : 
Tilgængelighed:
920 st
Leveringstid:
Artnr:
8901029

Omega-3, 500 mg - 85 %
Når den højeste kvalitet er vigtig – for dig!
 

  • En af markedets stærkeste Omega-3
  • Hjælper med at opretholde en normal hjertefunktion
  • Med fiskeolie fra vildtfanget fisk i havene omkring Sydamerika

Når du vil gøre noget ekstra for din krop, kan du vælge vores Omega-3 85% med markedets højeste indhold af EPA og DHA.

Omega-3 anses for at være så vigtig for vores sundhed, at førende sundhedseksperter verden over anbefaler, at vi alle spiser fede fisk mindst tre gange om ugen for at få tilført tilstrækkelige mængder omega-3. Betydningen af et regelmæssigt tilskud af Omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA omtales stadigt hyppigere i pressen og medierne.

Vi har skabt en højkvalitativ Omega-3 til dig i form af små, klare kapsler på 500 mg i en praktisk æske, som nemt og uproblematisk kan stå fremme eller tages med på rejsen.

På den måde kan du nemt tilsætte omega-3 til din hverdagskost uden at skulle ændre livsstil. Når du spiser to kapsler 85 % omega-3 hver dag, får dit hjerte, dine kar og dine led et tilskud af de fedtsyrer, som din krop ikke selv har mulighed for selv at danne. Du kan spise og leve som du plejer og alligevel nyde den positive fornemmelse af, at du har valgt den bedste kvalitet til dit hjerte, din hjerne og dine kar.

Du gør noget vigtigt for dig selv – for dit helbred! Vi giver dig mulighed for at få et sundere liv, selvom du ikke spiser vildlaks tre gange om ugen.

Vitalas Omega-3 i medicinsk kvalitet
Fiskeolien kommer fra vilde fisk, der fanges i havene omkring Sydamerika. Olien er af medicinsk kvalitet i henhold til den Europæiske Farmakopé og kontrolleres med henblik på fedtsyresammensætning og mikrobiologisk kvalitet. Kapslerne indeholder E-vitamin, en antioxidant, der beskytter omega-3-fedtsyrerne imod nedbrydning og forharskning.

Aktive ingredienser pr. dagsdosis:
1.000 mg fiskeolie i naturlig form (fiskeolien indeholder mindst 85 % essentielle omega-3-fedtsyrer, heraf 52 % EPA og 33 % DHA).

Omega-3-fedtsyrerne EPA/DHA bidrager til at opretholde en normal hjertefunktion!

Omega-3 er god for gravide og ammende.

Anbefalet dosis: To kapsler om dagen, gerne i forbindelse med et måltid. Hvis du en dag glemmer at tage dine kapsler, kan du bare tage den dobbelte portion den næste dag, da det er mængden over tid, der tæller.

Hvornår bør du ikke anvende produktet?
Personer med øget blødningstendens eller personer, der behandles med blodfortyndende medicin bør være forsigtige med at anvende omega-3-fedtsyrer, da det er kendt, at omega-3-fedtsyrer har en lettere blodfortyndende effekt. Derfor bør du rådføre dig med din læge, før du begynder at bruge produktet. Produktet bør ikke anvendes af personer med fiske- eller skaldyrsallergi, da det indeholder fiskeolie.

Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud erstatter ikke en varieret kost.

Kundeanmeldelser