Rosenrod i gruppen DANMARK hos VITALAS AB (8301039)
Rosenrod

Rosenrod

3 kasser
399 dkk
Antal : 
Tilgængelighed:
507 st
Leveringstid:
Artnr:
8301039

Rosenrod
Rosenrod giver energi og reducerer stress og følelsen af træthed. Rosenrod giver øget fokus og forbedret præstationsevne og virker til forskel fra andre energigivende kosttilskud allerede efter 30 minutter!

Rosenrod øger den fysiske og psykiske præstationsevne hos ældre, sportsudøvere, motionister samt stressede forretningsfolk og studerende. Med Rosenrod forbedres koncentrationsevnen – energien øges, og stresssymptomer mindskes takket være de virksomme stoffer Salidrosid og Rosavin. Rosenrod har nogle unikke egenskaber, idet det er adaptogent (tilpasser sig kroppens behov), og det indtages med fordel i perioder med mentale udfordringer på arbejdet eller i studierne. Med sin normaliserende virkning kan Rosenrod påvirke
hele kroppen positivt ved at skabe harmoni og balance. Rosenrod er også et naturligt afrodisiakum, der virker positivt på den seksuelle lyst.

Aktive ingredienser pr. dagsdosis:
Ekstrakt svarende til 3000 mg rosenrod, 3 mg salidrosid og 6 mg rosavin.

Anbefalet dosis:
1 tablet om dagen

Hvornår bør du ikke anvende produktet?
Hvis du er allergisk over for nogen af indholdsstofferne, skal du ikke anvende produktet. Personer med epilepsi bør heller ikke anvende produktet.
Rosenrod anbefales ikke til børn, gravide eller ammende kvinder.
Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud erstatter ikke en varieret kost. 

Kundeanmeldelser