Rosenrod i gruppen / hos VITALAS AB (830102)
Rosenrod

Rosenrod

Tilmeld
149 dkk / 79 dkk
Velkomstpakke 30 tabletter, derefter hver anden måned levering af 60 tabletter for kun 199 dkk + 29 dkk forsendelse.
Tilgængelighed:
678 st
Leveringstid:
Artnr:
830102
Kampagne:

 • 1 æske
  159 dkk
  30 tabletter og gratis forsendelse. Du starter ikke abonnement.
 • 3 kasser
  399 dkk
  90 tabletter og gratis forsendelse. Du starter ikke abonnement.

• Kosttilskud med ekstrakt af Rosenrod
• Du får et naturligt kosttilskud, som hjælper med at øge
  energien og skærpe koncentrationsevnen
• Du får en kombination af de aktive emner Rosavin og 
   Salidrosid
• Du får tilsendt Rosenrod regelmæssigt til din adresse, så
   længe du ønsker det

Når de svenske samer var på daglange vandreture i bjergene, vidste de, hvor de hurtigt kunne finde ny energi. De ledte specifikt efter Rosenrod. Nu behøver du ikke gå i flere dage for at finde denne ægte svenske energikilde. Rosenrod fra Vitalas er et kosttilskud, der giver dig en ny energi og kraft. Det indeholder et ekstrakt af Rosenrod, der svarer til 3000 mg Rosenrod pr. tablet. De aktive stoffer Rosavin og Soladrosid har de unikke egenskaber, der tilpasser sig til dine krops aktuelle behov. Rosenrod hjælper med at forbedre den kognitive og mentale kapacitet og er desuden med til at stimulere nervesystemet. Rosenrod har adaptogene egenskaber. Adaptogener medvirker til at tilpasse kroppen til de respektive miljøpåvirkninger, så du undgår en negativ påvirkning fra disse.

Anbefalet daglig dosis:

Én tablet om dagen i forbindelse med et måltid. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Kosttilskuddet bør ikke erstatte en varieret kost. Overvej vigtigheden af en varieret og velafbalanceret kost samt en sund livsstil. Opbevares utilgængeligt for små børn. Mennesker med epilepsi bør ikke gøre brug af produktet. Vi anbefaler generelt at folk, der er under 12 år, gravide, eller ammer, ikke gør brug af vores produkter.


Innehåll per dagsdos:

Rosenrodsekstrakt

300 mg

Svarende til Rosenrod

3000 mg

  Heraf Rosavin

6 mg

  Heraf Salidroside

3 mgIngredienser:


Rosenrodsekstrakt/(Rhodiolarosea), fyldmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, calciumfosfat, natriumcarboxymethylcellulose, fedtsyrer), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), antiklumpningsmidler (silica, magnesiumsalt af fedtsyrer)

Kundeanmeldelser