Om Vitalas
Vitalas AB sælger kosttilskud i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Vitalas er en del af Midsona – en førende koncern inden for sundhed og velvære.

Kvalitetsgaranti
Du kan være helt sikker på, at du får produkter af højeste kvalitet, når du handler hos os. Vores produktudvikling sker i et tæt samarbejde med flere produkteksperter inden for koncernen.

Den bedste service
Vores veluddannede kundeservicemedarbejdere yder optimal service til alle markeder på det lokale sprog. Alle kontaktoplysninger, samt åbningstider, finder du i hovedmenuen under "Kontakt os". Her på hjemmesiden kan du også finde omfattende oplysninger om vores produkter, så det er nemt for dig at vælge det produkt, der passer bedst til dig.

Om Midsona
Midsona udvikler, producerer og markedsfører veldokumenterede produkter inden for områderne kost og sundhed, naturlægemidler, forkølelse og hygiejne. Vores vision er at blive førende i Norden inden for sundhed og velvære. Vores mission er at gøre det lettere for alle selv at bidrage til et sundere liv i hverdagen.

Midsona består af fire geografiske områder, Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Forretningsområderne Sverige, Norge, Finland og Danmark markedsfører og sælger kosttilskud, naturlægemidler, helsekost, forkølelses-, hudpleje- og skønhedsprodukter til dagligvarehandlen, apoteker og helsekostbutikker på de respektive geografiske markeder. Inden for forretningsområde Sverige markedsføres og sælges endvidere direkte til forbrugerne via postordre/internet (Vitalas).


Peter Åsberg er koncernchef, og Ola Erici er bestyrelsesformand.
Koncernens nettoomsætning er på SEK 1,174 mio. (2015). Koncernen har 294 medarbejdere i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Ifølge koncernens personalepolitik skal alle medarbejdere tilbydes et sikkert, sundt, kreativt og stimulerende arbejdsmiljø, der giver de nødvendige forudsætninger for gode arbejdspræstationer og mulighed for at udvikle sig. Sundhedsfremmende tiltag skal stimuleres. 

Læs mere på koncernens hjemmeside: www.midsona.com